Prázdninový provoz naší prodejny v Brně - otevírací doba červenec-srpen: PO-ČT 10:00-13:00, 14:00-17:00. PÁ zavřeno

Stélky BAMBOO - hedvábní bambus

Kód: 8220136_V_37 8220136_V_38 8220136_V_39 8220136_V_40 8220136_V_41 8220136_V_42 8220136_V_43 8220136_V_44 8220136_V_45 8220136_V_46 8220136_V_47 8220136_V_48 Zvolte variantu
219 Kč
Skladem - doručení do 7 dnů Skladem - doručení do 7 dnů Skladem - doručení do 7 dnů Skladem - doručení do 7 dnů Skladem - doručení do 7 dnů Skladem - doručení do 7 dnů Skladem - doručení do 7 dnů Skladem - doručení do 7 dnů Skladem - doručení do 7 dnů Skladem - doručení do 7 dnů Skladem - doručení do 7 dnů Skladem - doručení do 7 dnů Zvolte variantu
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
7.8.2024 7.8.2024 7.8.2024 7.8.2024 7.8.2024 7.8.2024 7.8.2024 7.8.2024 7.8.2024 7.8.2024 7.8.2024 7.8.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení

Hedvábný bambus příznivý pro pokožku chladí a pohltí až o 60% více vlhkosti než bavlna. Je to obnovitelná surovina s vynikajícími ekologickými vlastnostmi. Díky přírodním antibakteriálním vlastnostem bambusu je zaručeno optimální a komfortní klima pro Vaše chodidla. Pečeť "Technology and Nature" tyto vlastnosti potvrzuje. Podklad z kokosových vláken zajišťuje stabilitu a umožňuje dobré větrání ve Vaší obuvi. Pěnové polstrování zabezpečuje měkký došlap. Lze prát v ruce do 30´C. Ideální pro letní období.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hedvábný bambus příznivý pro pokožku chladí a pohltí až o 60% více vlhkosti než bavlna. Je to obnovitelná surovina s vynikajícími ekologickými vlastnostmi. Díky přírodním antibakteriálním vlastnostem bambusu je zaručeno optimální a komfortní klima pro Vaše chodidla. Pečeť "Technology and Nature" tyto vlastnosti potvrzuje. Podklad z kokosových vláken zajišťuje stabilitu a umožňuje dobré větrání ve Vaší obuvi. Pěnové polstrování zabezpečuje měkký došlap. Lze prát v ruce do 30´C. Ideální pro letní období.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: